The Palisades Theme Manual (Nederlands)

Inhoudsopgave

Logo

1. Logo
    Upload uw logo (in PNG-formaat) worden weergegeven in de kop van het thema. Aanbevolen afmeting 260 x 60 pixels.

2. Favicon
    Upload bedrijf favicon. De favicon is een klein pictogram getoond aan de bovenkant van het venster / tab browser. Zie http://www.favicon.cc/ voor meer informatie over het maken van een favicon voor uw website

Achtergrond

1. Achtergrond kleur
    Selecteer de kleur voor de wereldwijde achtergrond instellen van de website, in het bijzonder het lichaam gebied (onder de kop en boven de voettekst)."

2. Achtergrond afbeelding
    Als u wilt om een achtergrondafbeelding te laten zien, upload je de afbeelding hier. Het is aan de achtergrond van het lichaam van de website (bovenop de achtergrondkleur hierboven geselecteerd). U kunt de positie te controleren en het herhalen van de achtergrond afbeelding van het gebruik van de volgende twee instellingen ...

3. achtergrond Position
    Bij gebruik van een achtergrondafbeelding, gebruik dan deze instelling om te bepalen waar de afbeelding Show op de achtergrond.

4. achtergrond Repeat
    Bij gebruik van een achtergrondafbeelding, gebruik dan deze instelling om te bepalen of de afbeelding moet worden herhaald op de achtergrond (dat wil zeggen als een tegel).

Hoofd

1. Achtergrond kleur
    Selecteer de achtergrondkleur moet worden gebruikt voor de header (shows achter de semi-transparante top bar achtergrond).

2. Top Bar Achtergrondkleur
    Selecteer de achtergrondkleur worden gebruikt voor de bovenste balk (laten zien boven de navigatiebalk lijst promo-element en klein menu Inclusief Wish List, Winkelwagen, Login, Maak een account en Language menu)

3. Top Bar Tekst / Link Color
    Selecteer de kleur die u tekst wilt en links te worden in de bovenste balk element

4. Top Bar Promo URL
    Als u wilt naar de promo element ergens te koppelen, voer de URL hier deed. Als u niet wilt dat het overal te koppelen, kun je gewoon invoeren #

5. Top Bar PromoLabel
    Voer het label dat u wilt laten zien in promo (standaard "Gratis verzending")

6. Top Bar Promo Beschrijving
    Voer de beschrijving die u wilt laten zien in de promo (standaard "op Express")

Navigatie

1. achtergrond Kleur
    Selecteer de achtergrondkleur die u wilt gebruiken voor de hoofdnavigatie element (Bevat zoekvak, logo, sociale pictogrammen, mijn samenvatting kar en hoofdmenu)

2. Tekst / Link Color
    Selecteer de kleur voor tekst en links in de navigatie-element (Effects sociale pictogrammen, mijn kar samenvatting, heeft geen invloed op het hoofdmenu links Welke worden afzonderlijk geregeld)"

3. Link Hover Kleur
    Hetzelfde als hierboven setting, maar deze kleur zal worden gebruikt wanneer zweefde over links in de navigatiebalk.

4. Menu Link Color
    Selecteer de kleur te gebruiken voor root links in het hoofdmenu (root links zijn Degenen tabbladen weergegeven in de navigatiebalk)

5. Menu Link Color
    Selecteer een kleur te gebruiken voor root links Toen zweefde over met de cursor

6. Menu Link Bg Hover Kleur
    Selecteer de achtergrondkleur voor root links Toen zweefde over met de cursor

7. Menu / Zoeken suggestie - druppel Achtergrond Kleur
    Wanneer u de muisaanwijzer over een menu wortel koppeling deed heeft een submenu weer te geven (zoals "Producten"), zal een dropdown zien. Deze instelling Hiermee kunt u de achtergrondkleur controle van deed dropdown element. Dit wordt dan ook gebruikt voor de achtergrondkleur van de zoektocht suggestie dropdown.

8. Menu / Zoeken suggestie - drop down Linkcolor
    Selecteer de kleur van de links te laten zien in drop down menu (dus van invloed op links in zoeksuggestie dropdown).

9. Menu / Zoeken Suggestie - dropdown Link Hover Kleur
    Net als de instelling hierboven, selecteert u de kleur om te laten zien Said links Wanneer boven zweefde door de cursor

10. Menu / Zoeken Suggestie - dropdown Link Hover Achtergrondkleur
    Net als de instelling hierboven, selecteert u de achtergrondkleur om te laten zien Said links Wanneer meer dan zweefde door de cursor.

11. Zoek suggestie - laten vallen BorderColor
    Gebruikt bij het zoeken suggestie drop-down, kunt u de kleur van de grens dropdown element ingesteld.

12. Link 1
    Het hoofdmenu in navigatie producten te tonen (met dropdown notering categorieën) had samen met vier optionele links (dat u hier instelt), gevolgd door een link naar uw SEOshop blog (indien gebruikt) en een link naar uw Brands pagina. Met de volgende instellingen (link 1-4) u kunt maximaal 4 links te laten zien tussen de producten en blog in het hoofdmenu.

Het formaat moet worden gebruikt voor deze instellingen is als volgt: label = Link

Dus bijvoorbeeld, als ik deze link willen zijn om onze over ons pagina, kon ik Over ons voer = / dienst / over / Dit zou dan zien "About Us" als een wortel schakel in het hoofdmenu, en als de gebruiker klikte op het zou hen te sturen naar "/ dienst / over /" op uw SEOshop.

U kunt dus invoeren externe / absolute links ook. Zo kon ik link naar Google met het volgende: Google = http: //google.com Dit zou een wortel link "Google" te tonen en indien geklikt zou de gebruiker om google.com te sturen.

Als u deze link niet wilt, eenvoudig lege deze instelling waarde te laten zien (dat wil zeggen, schrap de tekst)

13. Link 2
    Achtige setting "verbinding 1", maar zal tonen na 1 link in het hoofdmenu. Als u deze link niet wilt, eenvoudig lege deze instelling waarde te laten zien (dat wil zeggen, schrap de tekst).

14. Link 3
    Net als de bovenstaande link instellingen, maar zal tonen na 2 schakel in het hoofdmenu. Als u deze link niet wilt, eenvoudig lege deze instelling waarde te laten zien (dat wil zeggen, schrap de tekst).

15. Link 4
    Net als de bovenstaande link instellingen, maar zal blijken na 3 schakel in het hoofdmenu. Als u deze link niet wilt, eenvoudig lege deze instelling waarde te laten zien (dat wil zeggen, schrap de tekst).

16. Druppel voeg 1 Afbeelding
    Wanneer een gebruiker over de "producten" root schakel in het hoofdmenu zweeft, zal een drop-down lijken van uw catalogus categorieën menu, best verkopende producten en vier beeldadvertenties te tonen. Met behulp van de volgende "drop ad" instellingen, kunt u bepalen Die beeldadvertenties.

Selecteer de afbeelding die u wilt laden voor Ad 1 (in JPEG-formaat), aanbevolen formaat 270 x 160 pixels.

17. Drop ad 1 Link
    Als u wilt ingeven 1 ergens te koppelen, voert u hier die link. U kunt een relatieve (/ dienst / about /) of absolute (http://google.com) URL in te voeren.

18. Drop ad 2 Afbeelding
    Selecteer de afbeelding die u wilt laden voor Ad 2 (in JPEG-formaat), aanbevolen formaat 270 x 160 pixels.

19. Dropdown Ad 2 Link
    Als u wilt ingeven 2 om ergens te koppelen, voert u hier die link. U kunt een relatieve (/ dienst / about /) of absolute (http://google.com) URL in te voeren.

20. Drop 3 Afbeelding
    Selecteer de afbeelding die u wilt laden voor Ad 3 (in JPEG-formaat), aanbevolen formaat 270 x 160 pixels.

21. Drop ad 3 Link
    Als u wilt ingeven 3 ergens te koppelen, voert u hier die link. U kunt een relatieve (/ dienst / about /) of absolute (http://google.com) URL in te voeren.

22. Dropdown Ad 4 Afbeelding
    Selecteer de afbeelding die u wilt laden voor Ad 4 (in JPEG-formaat), aanbevolen formaat 270 x 160 pixels.

23. Drop ad 4 Link
    Als u wilt ingeven 4 ergens te koppelen, voert u hier die link. U kunt een relatieve (/ dienst / about /) of absolute (http://google.com) URL in te voeren.

Breadcrumb/Sidebar

1. tekstkleur
    Selecteer de kleur die u wilt gebruiken voor tekst / schakels in de breadcrumb navigatie en zijbalk menu

2. Achtergrond kleur
    Selecteer de achtergrondkleur om te gebruiken voor breadcrumb navigatie en zijbalk menu

3. highlight Kleuren
    Selecteer de kleur te gebruiken voor het markeren van actieve links in de breadcrumb navigatie en zijbalk menu

Footer

1. Logo
    Upload afbeelding (in PNG-formaat) te gebruiken voor de footer-logo in het copyright bar van footer (linksonder). Aanbevolen afmeting 220 x 30 pixels. Ook aanbevolen dat de PNG u upload gebruik maken van een transparante achtergrond.
  2. Achtergrond kleur
    Stel de achtergrondkleur van de voettekst element. Voettekst bevat de nieuwsbrief, sociale pictogrammen en voettekst navigatiemenu's.
  3. Label Kleur
    Stel de kleur voor labels in de voettekst element. Labels omvatten Customer Service, producten, klantgegevens, in contact te komen en zich aanmelden voor onze nieuwsbrief

4. Tekst / Link Color
    Stel de kleur voor tekst en links in de voettekst element.

5. Live Chat License No.
    Indien u wilt Livechat gebruiken op uw SEOshop website, aanmelden voor een account bij https://www.livechatinc.com/, dan geef dan simpelweg License No. hier.

kleuren

1. Button - Tekst Kleur
    Selecteer de kleur die u wilt gebruiken voor tekst in de standaard-knop

2. Button (Hover) - Tekst Kleur
    Selecteer de kleur die u wilt gebruiken voor tekst in de standaard-knop wanneer de gebruiker zweeft over knop met de cursor

3. Button - Achtergrond Kleur
    Selecteer de achtergrondkleur te gebruiken voor standaard knoppen door de hele site

4. Button (Hover) - Achtergrond Kleur
    Selecteer de achtergrondkleur te gebruiken voor standaard toetsen wanneer de gebruiker zweeft over knop met de cursor

Knop

1. Highlight Button - Tekst Kleur
    Selecteer de kleur die u wilt gebruiken voor tekst in het hoogtepunt knop

2. Highlight Button (Hover) - Tekst Kleur
    Selecteer de kleur die u wilt gebruiken voor tekst in het hoogtepunt knop wanneer de gebruiker zweeft over knop met de cursor

3. Highlight Button - Achtergrond Kleur
    Selecteer de achtergrondkleur te gebruiken voor highlight knoppen door de hele site

4. Highlight Button (Hover) - Achtergrond Kleur
    Selecteer de achtergrondkleur te gebruiken voor het hoogtepunt toetsen wanneer de gebruiker zweeft over knop met de cursor

5. Highlight Button - Tekst Kleur
    Selecteer de kleur die u wilt gebruiken voor tekst in het hoogtepunt knop

6. Highlight Button (Hover) - Tekst Kleur
    Selecteer de kleur die u wilt gebruiken voor tekst in het hoogtepunt knop wanneer de gebruiker zweeft over knop met de cursor

7. Highlight Button - Achtergrond Kleur
    Selecteer de achtergrondkleur te gebruiken voor highlight knoppen door de hele site

8. Highlight Button (Hover) - Achtergrond Kleur
    Selecteer de achtergrondkleur te gebruiken voor het hoogtepunt toetsen wanneer de gebruiker zweeft over knop met de cursor

Typography

1. Rubrieken (Google Web Fonts)
    Selecteer het lettertype dat u wilt gebruiken voor de rubrieken van de site (zie https://www.google.com/fonts naar fontfamilies voorbeeld)

2. Standard (Google Web Fonts)
    Kies een lettertype dat u wilt gebruiken voor standaard tekst in de gehele website.

3. Button (Google Web Fonts)
    Kies een lettertype dat u wilt gebruiken voor knoppen in heel het terrein.

Contact details

1. Naam
    Bedrijfsnaam voor gebruik in thema

2. Adres
    Bedrijfsadres, gebruikt in "Bezoek ons op" sectie, net boven footer

3. Telefoonnummer
    Company telefoonnummer, gebruikt in "Ons bereiken via de telefoon", net boven footer

4. E-mail
    Company e-mail, gebruikt in "E-mail vragen op ', net boven footer

Kenmerken

1. beoordelingen
    chakel om product reviews te tonen

2. Nieuwsbrief
    Toon nieuwsbrief vorm footer

3. merken
    Shoe brands koppelen in het hoofdmenu

4. Tags homepage
    Toon tags op homepage

5. Producten in categorie
    Toon aantal producten in de categorie

6. Kiyoh
    Shop ID om widget te activeren

7. feedback Company
    Widget ID te activeren

8. Toon voorraadniveau
    Activeren om voorraden op product pagina weer te geven

9. Toon volledige titel
    Geeft volledige titel van het product

10. Toon de Advertentie
    Activeren om thema's te gebruiken product advertenties functie (zie instellen Up Product Ads hieronder)

11. # Miniaturen per rij
    Ingesteld op het aantal miniaturen te laten zien om aan te tonen per rij voor het product miniaturen rasterweergave

Afbeeldingen

1. Product image fit
  2. Categorie image fit
  3. Merkimago fit
  4. Detail van het product Beeldbreedte
    Breedte (in pixels) u wilt dat uw product foto's weer te geven op de pagina met productdetails

5. Detail van het product Afbeelding Hoogte
    Hoogte (in pixels) u wilt dat uw product foto's weer te geven op de pagina met productdetails

Social Media

1. Facebook
    Voeg uw Facebook URL naar de Facebook-pictogram in de koptekst / voettekst weer te geven
  2. tjilpen
    Voeg uw Facebook URL naar de Facebook-pictogram in de koptekst / voettekst weer te geven
  3. Google+
    Voeg je Google+ URL naar het pictogram van Google+ in de koptekst / voettekst weer te geven
  4. Pinterest
    Voeg uw Pinterest URL naar het pictogram Pinterest in de koptekst / voettekst weer te geven
  5. Youtube
    Voeg je YouTube-URL naar de YouTube-pictogram in de koptekst / voettekst weer te geven
  6. Tumblr
    Voeg uw Tumblr URL naar het pictogram Tumblr in de koptekst / voettekst weer te geven
  7. Instagram
    Voeg uw Instagram URL naar het pictogram Instagram in de koptekst / voettekst weer te geven

Startpagina - hoofd

Instellingen om de belangrijkste (begin van de pagina, boven de navigatiebalk) banner sliders op de homepage te controleren.

1. Slide (1,2,3) - Label
    Voer het label (eerste stuk tekst tonen op de top van dia) om te laten zien met glijbaan (bijv. "Guitar Center")

2. Slide (1,2,3) - Beschrijving
    beschrijving invoeren (shows net onder label, zoals 'Wij maken intelligente projecten ... ")

3. Slide (1,2,3) - Link
    Als u wilt de dia om ergens te koppelen, kunt u de relatieve of absolute URL hier in te voeren. Laat leeg om nergens te koppelen.

4. Slide (1,2,3) - Bild
    Upload de grotere afbeelding (in JPG-formaat) te gebruiken voor de dia (formaat 1800 x 847 pixels). Deze grotere afbeelding zal worden gebruikt in grotere scherm omgevingen (768px en bredere)

5. Slide (1,2,3) - Handy-Image
    Laden Sie kleineres Bild (im JPG-Bildformat ) für Folie zu verwenden (Größe 767 x 361 Pixel). Dieses kleinere Bild wird in kleineren Bildschirm Umgebungen (767px oder weniger, mobil) verwendet werden.

Startpagina - Over ons

De controle van de over ons sectie op de homepage (displays net onder navigatiebalk)

1. Titel
    Voer tekst in om te laten zien voor de titel van de over ons sectie (bijvoorbeeld 'A Little Over ons ")
  2. Beschrijving
    Voer tekst hieronder laten zien over ons titel (bijv. "Guitar Center is 's werelds ...")

3. Link
    Voer link naar gebruiker wanneer ze op te sturen "Lees meer" koppeling

Startpagina - Grid

Controle van de raster van beelden onder de rubriek "Onze Nieuwste producten 'op de homepage getoond.

1. Space (1,2,3,4,5,6) - Afbeelding
    Upload afbeelding om te gebruiken in de ruimte van het net. Afbeeldingen maten voor ruimten zijn als volgt:

1 - 945 x 496 pixels
    2 - 470 x 496
    3 - 463 x 496
    4 - 443 x 1004
    5 - 449 x 496
    6 - 449 x 496

2. Space (1,2,3,4,5,6) - Gebruik Hover Afbeelding
    Activeren als je wilt beeld hover tonen wanneer de gebruiker via deze ruimte zweeft

3. Space (1,2,3,4,5,6) - Link
    Als u wilt deze ruimte ergens te koppelen, voert u de relatieve of absolute URL naar de gebruiker te sturen klik

Startpagina - onderste Banner

Controle lagere banner slider op de homepage, net onder Homepage Grid.

1. Slide (1,2,3)
    grote afbeelding (1800px breed) als banner voor deze dia uploaden. Deze uitvoering wordt gebruikt voor scherm groter dan of gelijk aan 768px breed.
  2. Slide (1,2,3) - Mobiele
    kleine afbeelding (767px breedte) als banner voor deze dia uploaden. Deze uitvoering wordt gebruikt voor scherm kleiner dan 768px breed.
  3. Slide (1,2,3) - Link
    Voer URL naar de gebruiker te koppelen aan wanneer dia wordt geklikt. Als u niet wilt om overal te koppelen, hoeft u alleen maar #. Als dit veld leeg wordt gelaten, zullen dia niet getoond

Startpagina - Top beoordelingen

Controle top beoordelingen deel van homepage
  1. Video URL
    Voer de volledige embed URL voor de video op youtube (bijv https://www.youtube.com/embed/TTzdcOcpyuE)
  2. Video Size
    Voer de breedte en hoogte van uw video (dat wil zeggen breedte hoogte, geen spaties; bijv. 400x350)
  3. Titel
    Voer tekst in voor de titel, de eerste stuk tekst net onder video om te laten zien
  4. ondertitel 1
    Voer de tekst voor de ondertiteling, blijkt net onder de titel
  5. ondertitel 2
    Voer de tekst voor de tweede ondertitel, laat zien na de eerste ondertitel
  6. Toon Banner na boven Reviews
    Activeren als je wilt een banner te tonen na de top Beoordelingen video sectie

7. Banner Beeld na boven Reviews
    Als blijkt banner, het uploaden van de afbeelding (in JPG-formaat) die u wilt hier te gebruiken voor grotere schermen (beeldgrootte 1800px breed). Deze uitvoering wordt gebruikt voor scherm groter dan of gelijk aan 768px breed

8. Na Beoordelingen Top Banner Mobile Afbeelding
    Als blijkt banner, upload een kleiner beeld (in JPG-formaat) die u wilt hier te gebruiken voor mobiele schermen (beeldgrootte 1800px breed). Deze uitvoering wordt gebruikt voor scherm kleiner dan 768px breed

Startpagina - Tags

Controle-instellingen voor tags sectie op de homepage

1. Achtergrond kleur
    Selecteer de achtergrondkleur voor sectie
  2. Label Kleur
    Selecteer de kleur van het label "Tags" in sectie

Startpagina - Sociale plug-ins

De controle van de sociale plugins weergegeven aan de onderkant van de homepage

1. Google Plus User ID
    Voer gebruikers-ID voor uw Google Plus-account om recente activiteiten te laten zien. Laat leeg als u niet wilt dat deze plugin weer te geven
  2. Facebook URL
    URL naar uw Facebook-pagina op Facebook plug-in te laden op de homepage. Laat leeg als u niet wilt dat deze plugin weer te geven
  3. Twitter Timeline URL
    Uw twitter URL pagina voor tijdlijn plugin moet worden weergegeven op de homepage. Laat leeg als u niet wilt dat deze plugin weer te geven.
  4. Twitter Timeline Widget ID
    Widget ID uit je twitter account tijdlijn widget, laadt tijdlijn op de homepage van de sociale plugin sectie.
  5. Twitter gebruikersnaam
    Gebruikersnaam voor uw Twitter-account, belastingen met plug-in op de homepage. Dit geeft aan de onderkant van de plugin
  6. Blog Logo (Mini)
    Weer te geven op de bodem van de blog plugin. Raden PNG-formaat met transparante achtergrond, formaat 120 x 30 pixels.

Opzetten Artikel advertenties

Op de productpagina van uw webwinkel uitzicht, de palissade thema kunt u afbeelding een product advertentie te tonen (het belangrijkste product hieronder, links van de beschrijving). Om deze functie te gebruiken, moet je a) het activeren van de instelling "Show Product Page Ad" en b) setup en wijs product ad-tags met behulp van de onderstaande instructies.

Om dit product paginagrote advertentie functie te kunnen gebruiken, moet u setup product paginagrote advertentie-tags. Elke tag u opstelling is een aparte advertentie waarin de bestandsnaam van de afbeelding en een link bevat naar de gebruiker te sturen naar als ze klikken op de genoemde ad.

Om een nieuw product pagina advertentie te maken, beginnen met het uploaden van het beeldbestand voor de advertentie door te gaan naar admin >> Gereedschap SEOshop >> Files. Klik op Bestanden uploaden en selecteer de afbeelding die u wilt gebruiken voor de advertentie. Het moet een geldige afbeelding web-formaat (PNG, JPG of GIF) te zijn, aanbevolen grootte voor het is 370 x 370 pixels. Zodra u het bestand hebt geüpload, klikt u op de URL tekst in dat nieuwe bestanden rij en kopieer de URL-waarde (CTL + C of de muis klik met de rechtermuisknop >> copy).

Nu dat u heeft opgegeven een beeldbestand voor de advertentie en hebben de URL om dat beeldbestand, de volgende stap is het opzetten van de tag voor dit product advertentie. In SEOshop admin, ga naar Producten >> Tags, klikt u op een tag. Voor de tag moet worden gebruikt voor het product paginagrote advertentie-functie, de titel van de tag moet worden geformatteerd op precies het volgende formaat: ProductAd: image_filename = link. Dus, voor uw nieuwe tag uw titel zou beginnen met "ProductAd:" gevolgd door de URL van de afbeelding bestand dat u zojuist geupload (CTL + V of de muis klik met de rechtermuisknop >> plakken om de URL die u eerder gekopieerd te plakken). Na de bestandsnaam, moet u het type "=", waarna u kunt de relatieve of absolute URL u de advertentie om te linken naar zou willen voeren.

Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat ik wil een product en dus ik upload het beeldbestand en krijg de URL naar een ander product op mijn site waarop ik het wil om te linken naar, dus ik ga naar de volgende te gebruiken ...

Afbeelding filename = //static.webshopapp.com/shops/132178/files/062965058/product-ad.jpg

Link URL = /taylor-polytune-2-poly-chromatic-tuner.html

... Met die informatie, zou de titel van mijn product tag zijnProtectEd://static.webshopapp.com/shops/132178/files/062965058/product-ad.jpg=taylor-polytune-2-poly-chromatic-tuner.html

Tot slot voor uw nieuwe product tag, ingesteld Zicht op Zichtbaar (zodat de tag zal beschikbaar zijn op de webstore zijn), en klik vervolgens op Opslaan om de nieuwe tag te maken.

Nu dat u opstelling een product ad-tag, kunt u deze toewijzen aan een product dat u wilt dat bepaalde advertentie te gebruiken. U kunt dit doen via SEOshop admin >> Catalogus >> Producten >> select Product >> Tags >> Breng het product ad-tag die u wilt gebruiken. Slechts één product advertentie kan worden gebruikt per product, dus als u meerdere product ad-tags toe te wijzen aan een product, zal het thema alleen gebruik maken van de eerste lijst.

Merk op dat deze speciaal product ad-tags, indien correct opstelling zoals hierboven beschreven, worden niet weergegeven in de "Tags" opsomming van de product weergave pagina in uw webwinkel (zoals ze niet zijn bedoeld om te bekijken door de gebruikers zijn).