The Imperial Theme Manual (Netherlands)

Inhoudsopgave

Opzetten Artikel advertenties

Avec son design contemporain, The Imperial d’AdVision est l’un des thèmes les plus « modernes » disponibles aujourd’hui pour la plate-forme SEO Shop/Lightpeed eCom. Ultra réactif sur les petits appareils mobiles, il s’adapte également parfaitement à tous les moniteurs de bureau, quelle que soit leur taille.

The Imperial utilise par ailleurs des images de produits nettement plus grandes et de superbes effets de survol qui favorisent l’interaction des visiteurs.

Fonctionnalités

Toutes les vues – Recherche avec complètement automatique et miniatures des produits

Toutes les vues – En-tête collant

Toutes les vues – Méga-menu

Toutes les vues – Animation d’ajout au panier

Toutes les vues – LiveChat

Toutes les vues – Chargeur de page avec animation

Page d’accueil – Section vidéo

Page d’accueil – Fonctionnalité « Flèche vers le bas » de la bannière supérieure

Page d’accueil – Fils de médias sociaux

Page d’accueil – Fils de médias sociaux style maçonnerie
Page d’accueil – Fenêtre pop-up d’abonnement à la newsletter sur la page de destination Survol/Fonction d’affichage rapide des produits sur la page d’accueil/grille

Commutateur de mode d’affichage Grille/Catégorie

Als u andere 'online' aanpassingsservices van hosting nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met het AdVision eCommerce Developement Team.

.

Contact :
info@advision-ecommerce.com
Website :
advision-ecommerce.com
Téléphone:
+1 866 865 8783

AdVision eCommerce - Suite 1402 - Office 327, 347 Fifth Ave. New York NY 10016

Hieronder vindt u een lijst met opties die beschikbaar zijn in termen van de gebieden van het thema dat u volgens uw voorkeur kunt bijwerken.

Logo

1. Logo
    Upload uw logo (in PNG-formaat) worden weergegeven in de kop van het thema. Aanbevolen afmeting 260 x 60 pixels.

2. Favicon
    Upload bedrijf favicon. De favicon is een klein pictogram getoond aan de bovenkant van het venster / tab browser. Zie http://www.favicon.cc/ voor meer informatie over het maken van een favicon voor uw website

3. Logo startpagina
    Wordt weergegeven over de hoofdbanner op de startpagina.

Achtergrond

1. Achtergrond afbeelding
    Als u wilt om een achtergrondafbeelding te laten zien, upload je de afbeelding hier. Het is aan de achtergrond van het lichaam van de website (bovenop de achtergrondkleur hierboven geselecteerd). U kunt de positie te controleren en het herhalen van de achtergrond afbeelding van het gebruik van de volgende twee instellingen ...

2. achtergrond Position
    Bij gebruik van een achtergrondafbeelding, gebruik dan deze instelling om te bepalen waar de afbeelding Show op de achtergrond.

3. achtergrond Repeat
    Bij gebruik van een achtergrondafbeelding, gebruik dan deze instelling om te bepalen of de afbeelding moet worden herhaald op de achtergrond (dat wil zeggen als een tegel).

4. Achtergrond kleur
    Selecteer de kleur voor de wereldwijde achtergrond instellen van de website, in het bijzonder het lichaam gebied (onder de kop en boven de voettekst)."

Hoofd

1. Kleur tekst/link
    Selecteer de kleur voor de tekst en de links in de koptekst.

2. Kleur bij muisbeweging op link
    Stel de kleur in voor links als de muis over de links in de koptekst beweegt.

3. Achtergrondafbeelding
    Pas een afbeelding toe op de achtergrond van de koptekst. Minimale grootte: 1920 x 374 pixels.

4. Achtergrondkleur
    Als er geen achtergrondafbeelding wordt geleverd, stelt u de te gebruiken achtergrondkleur in.

5. Achtergrondkleur vervolgkeuzelijst accountmenu
    Stel de achtergrondkleur in die moet worden gebruikt voor het accountmenu en de vervolgkeuzelijsten voor live zoeken in een RGBA-formaat. Bent u niet bekend met RGBA? Raadpleeg dan https://www.hexcolortool.com/, selecteer de gewenste kleur (u kunt ook de dekking kiezen!), kopieer vervolgens de waarde van het veld met "rgba" erin en plak het in dit instellingsveld. De RGBA-waarde op deze pagina - https://www.hexcolortool.com/#6341d2,0.71 - is rgba(99, 65, 210, 0.71)

6. Kleur zoektekst
    Stel de kleur voor tekst in het zoekveld in.

7. Kleur zoekrand
    Stel de kleur voor de rand van het zoekveld in.

8. Achtergrondkleur voor zoeken
    Stel de achtergrondkleur voor het zoekveld in via een RGBA-formaat. Bent u niet bekend met RGBA? Raadpleeg dan https://www.hexcolortool.com/, selecteer de gewenste kleur (u kunt ook de dekking kiezen!), kopieer vervolgens de waarde van het veld met "rgba" erin en plak het in dit instellingsveld. De RGBA-waarde op deze pagina - https://www.hexcolortool.com/#6341d2,0.71 - is rgba(99, 65, 210, 0.71)

Kleverig Navigatie

1. Kleur bij muisbeweging op link

2. Kleur link

3. Achtergrondkleur

Zijbalknavigatie

1. Kleur link
  2. Kleur bij muisbeweging op link
  3. Achtergrondkleur

Productdetail

1. Bannerafbeelding
  2. Banner-URL

Navigatiemenuknoppen

1. Menuknop "Waarom bij ons kopen"
    Voer de navigatie-elementknop in om deze weer te geven voor het menu "Waarom bij ons kopen". Meer informatie over navigatie-elementen in eCom vindt u hier:

https://ecom-support.lightspeedhq.com/hc/en-us/articles/220662007-Understanding-t he-Navigation-option-under-Design

2. Menuknop Actie koptekst
    Voer de navigatie-elementknop in om deze weer te geven voor het koptekstmenu. Meer informatie over navigatie-elementen in eCom vindt u hier:

https://ecom-support.lightspeedhq.com/hc/en-us/articles/220662007-Understanding-t he-Navigation-option-under-Design

3. Menuknop Preregistratie
    Voer de navigatie-elementknop in om deze weer te geven VOORDAT de link Winkel in het menu aan de zijkant van het scherm wordt weergegeven. Meer informatie over navigatie-elementen in eCom vindt u hier:

https://ecom-support.lightspeedhq.com/hc/en-us/articles/220662007-Understanding-t he-Navigation-option-under-Design

4. Menuknop Postregistratie
    Voer de navigatie-elementknop in om deze weer te geven NADAT de link Winkel in het menu aan de zijkant van het scherm wordt weergegeven. Meer informatie over navigatie-elementen in eCom vindt u hier:

https://ecom-support.lightspeedhq.com/hc/en-us/articles/220662007-Understanding-the-Navigation-option-under-Design

Formulier

1. Kleur veldtekst
  2. Achtergrondkleur veld
  3. Kleur veldrand

Navigatiepad

1. Tekstkleur
    Selecteer de kleur die u wilt gebruiken voor tekst/links in het navigatiepad en de zijbalk.

2. Markeringskleur
    Selecteer de kleur die u wilt gebruiken voor het markeren van actieve links in het navigatiepad en de zijbalkmenu's

Footer

1. URL locatiekaart
    Neem een Google-kaart op in de voettekst (u kunt de bijbehorende URL verkrijgen op https://developers.google.com/maps/documentation/embed/guide)

2. Achtergrondkleur
    Stel de achtergrondkleur van het voettekstelement in. De voettekst bevat de nieuwsbrief, pictogrammen van social media en voettekstnavigatiemenu's.

3. Kleur labels
    Stel de kleur in die u wilt gebruiken voor labels in het voettekstelement. Labels zijn onder andere bedoeld voor Klantenservice, Producten, Mijn account, Contact opnemen en Aanmelden voor onze nieuwsbrief.

4. Kleur tekst/link
    Stel de kleur in die u wilt gebruiken voor tekst en links in het voettekstelement.

5. Kleur bij muisbeweging op link
    Stel de kleur in die de link moet krijgen als er met de muis overheen wordt bewogen

6. Kleur copyrightmelding
    Stel de kleur van de copyrighttekst in de voettekst in

7. Achtergrondkleur copyrightmelding
    Stel de achtergrondkleur van de copyrighttekst in.

8. Livechat-licentienummer
    Als u Livechat op uw eCom-website wilt gebruiken, meldt u zich aan voor een account op https://www.livechatinc.com/ en vult u uw licentienummer hier in.

kleuren

1. Tekstkleur
    Selecteer een kleur om te gebruiken voor standaardtekst binnen het tekstgebied (tussen koptekst en voettekst).

2. Markeringskleur
    Selecteer een markeringskleur die u wilt gebruiken voor diverse elementen op de hele site om de aandacht te trekken

3. Secondaire markeringskleur
    Stel een secundaire markeringskleur in om te gebruiken voor diverse elementen.

4. Kleur link
    Algemene kleurinstelling voor links. Selecteer de kleur die u wilt gebruiken voor links op de hele site (specifiekere kleurinstellingen voor links gaan boven deze instelling)

5. Kleur link (muisbeweging)
    Selecteer de kleur die u wilt gebruiken als de gebruiker met de muis over de link beweegt (specifiekere kleurinstellingen voor links bij een muisbeweging gaan boven deze instelling)

Knop

1. Knop - Tekstkleur
    Selecteer de kleur die u wilt gebruiken voor tekst op de standaardknop.

2. Knop (muisbeweging) - Tekstkleur
    Selecteer de kleur die u wilt gebruiken voor tekst op de standaardknop als de gebruiker met de muis over de knop beweegt.

3. Knop - Achtergrondkleur
    Selecteer de achtergrondkleur die u wilt gebruiken voor standaardknoppen op de hele site.

4. Knop (muisbeweging) - Achtergrondkleur
    Selecteer de kleur die u wilt gebruiken voor standaardknoppen als de gebruiker met de muis over de knop beweegt.

5. Tekstkleur 'lichte' knop
    Stel de tekstkleur in voor 'lichte' themaknoppen

6. Achtergrondkleur 'lichte' knop
    Stel de achtergrondkleur in voor 'lichte' themaknoppen

7. Tekstkleur bij muisbeweging 'lichte' knop
    Stel de tekstkleur in voor 'lichte' themaknoppen als de gebruiker de muis over de knoppen beweegt.

8. Achtergrondkleur bij muisbeweging 'lichte' knop
    Stel de achtergrondkleur in voor 'lichte' themaknoppen als de gebruiker de muis over de knoppen beweegt.

9. Tekstkleur 'donkere' knop
    Stel de tekstkleur in voor 'donkere' themaknoppen

10. Achtergrondkleur 'donkere' knop
    Stel de achtergrondkleur in voor 'donkere' themaknoppen

11. Tekstkleur bij muisbeweging 'donkere' knop
    Stel de tekstkleur in voor 'donkere' themaknoppen als de gebruiker de muis over de knoppen beweegt.

12. Achtergrondkleur bij muisbeweging 'donkere' knop
    Stel de achtergrondkleur in voor 'donkere' themaknoppen als de gebruiker de muis over de knoppen beweegt.

13. Markeringsknop - Tekstkleur
    Selecteer de kleur die u wilt gebruiken voor tekst op markeringsknoppen.

14. Markeringsknop (muisbeweging) - Tekstkleur
    Selecteer de kleur die u wilt gebruiken voor tekst op markeringsknoppen als de gebruiker de muis over de knop beweegt

15. Markeringsknop - Achtergrondkleur
    Selecteer de achtergrondkleur die u wilt gebruiken voor markeringsknoppen op de hele site.

16. Markeringsknop (muisbeweging) - Achtergrondknop
    Selecteer de kleur die u wilt gebruiken voor markeringsknoppen als de gebruiker de muis over de knop beweegt

Typografie

1. Rubrieken (Google Web Fonts)
    Select the font you’d like to use for headings in the site (see  tohttps://www.google.com/fonts preview font families)

2. Standard (Google Web Fonts)
    Kies een lettertype dat u wilt gebruiken voor standaard tekst in de gehele website.

3. Button (Google Web Fonts)
    Kies een lettertype dat u wilt gebruiken voor knoppen in heel het terrein.

Contact Details

1. Naam
    Bedrijfsnaam voor gebruik in thema

2. Adres
    Bedrijfsadres, gebruikt in "Bezoek ons op" sectie, net boven footer

3. Telefoonnummer
    Company telefoonnummer, gebruikt in "Ons bereiken via de telefoon", net boven footer

4. E-mail
    Company e-mail, gebruikt in "E-mail vragen op ', net boven footer

Kenmerken

1. beoordelingen
    Schakel om product reviews te tonen

2. Collection - Lower Banner Ad Image
    Stel de afbeelding in die u wilt weergeven als onderste banneradvertentie op de pagina met de producten uit de collectie/categorieën. Aanbevolen grootte: 1697 x 239 pixels.

3. Newsletter
    Show newsletter form in footer

4. Collectie - Link naar onderste banneradvertentie
    Stel de URL in waarnaar gebruikers moeten worden doorgestuurd als ze klikken op de onderste banneradvertentie op de pagina met de producten uit de collectie/categorieën.

5. merken
    Shoe brands koppelen in het hoofdmenu

6. Toon het aantal producten in de categorie

7. Kiyoh
    Shop ID to activate widget

8. Feedback Company
    Widget ID te activeren

9. Toon voorraadniveau
    Activeren om voorraden op product pagina weer te geven

10. Toon volledige titel
    Geeft volledige titel van het product

11. Toon de Advertentie
    Activeren om thema's te gebruiken product advertenties functie (zie instellen Up Product Ads hieronder)

12. Aantal aanbevolen producten per rij
    Stel het aantal producten in dat per rij moet worden weergegeven bij het weergeven van de aanbevolen producten

13. Raster met productminiaturen per rij
    Stel het aantal miniaturen in dat u per rij wilt weergeven voor de rasterweergave met productminiaturen

Afbeeldingen

1. Breedte productdetailafbeelding
    Breedte (in pixels) voor de gewenste weergave van uw productafbeeldingen op de pagina met productdetails

2. Hoogte productdetailafbeelding
    Hoogte (in pixels) voor de gewenste weergave van uw productafbeeldingen op de pagina met productdetails

3. Breedte productminiatuurafbeelding
    Breedte (in pixels) voor de gewenste weergave van uw productafbeeldingen op de pagina met miniaturen.

4. Hoogte productminiatuurafbeelding
    Hoogte (in pixels) voor de gewenste weergave van uw productafbeeldingen op de pagina met miniaturen.

5. Productafbeelding passend maken

6. Categorieafbeelding passend maken

7. Merkafbeelding passend maken

Social Media

1. Pinterest
    Voeg uw Pinterest-URL toe om het Pinterest-pictogram in de koptekst/voettekst weer te geven.

2. Youtube
    Voeg uw YouTube-URL toe om het YouTube-pictogram in de koptekst/voettekst weer te geven.

3. Tumblr
    Voeg uw Tumblr-URL toe om het Tumblr-pictogram in de koptekst/voettekst weer te geven.

4. Instagram
    Voeg uw Instagram-URL toe om het Instagram-pictogram in de koptekst/voettekst weer te geven.

5. Widget-id AddThis
    Als u de widget AddThis wilt weergeven, voegt u hier uw account-id voor AddThis toe.

6. Facebook
    Voeg uw Facebook-URL toe om het Facebook-pictogram in de koptekst/voettekst weer te geven.

7. Twitter
    Voeg uw Twitter-URL toe om het Twitter-pictogram in de koptekst/voettekst weer te geven.

8. Google+
    Voeg uw URL van Google+ toe om het Google+-pictogram in de koptekst/voettekst weer te geven.

Startpagina - hoofd

Instellingen om de belangrijkste (begin van de pagina, boven de navigatiebalk) banner sliders op de homepage te controleren.

.

1. URL-link voor Bestellen
    Stel de URL in waar de knop Bestellen heen moet leiden als een gebruiker op de betreffende knop klikt.

2. URL-link voor Meer info
    Stel de URL in waar de knop Meer info heen moet leiden als een gebruiker op de betreffende knop klikt.

3. Kleur lettertype
    Stel de kleur in voor standaardtekst in de koptekst van de startpagina.

4. Dia (1,2,3) - Label
    Voer het label in (het eerste stukje tekst dat bovenaan de dia wordt weergegeven) om bij de dia weer te geven (bijv. "Gitaarcentrum").

5. Dia (1,2,3) - Beschrijving
    Vul de beschrijving in (staat net onder het label; bijv. “We maken intelligente projecten.....").

6. Dia (1,2,3) - Link
    Als u de dia naar iets wilt laten verwijzen, voert u
    hier de relatieve of absolute URL in. Laat dit vakje leeg als u geen link wilt gebruiken

7. Dia (1,2,3) - Afbeelding
    Upload de grotere afbeelding (in JPG-indeling) voor gebruik in de dia (grootte: 1800 x 847 pixels). Deze grotere afbeelding wordt gebruikt bij grotere schermen (768 pixels en breder).

8. Dia (1,2,3) - Afbeelding voor mobiel gebruik
    Upload de kleinere afbeelding (in JPG-indeling) voor gebruik in de dia (grootte: 767 x 361 pixels). Deze kleinere afbeelding wordt gebruikt voor kleinere schermen (767 pixels of minder, mobiele apparaten).

Startpagina - Aanbiedingen

1. Aanbevolen deal - Vervaldatum
    Stel de vervaldatum voor de betreffende deal in. Als u een datum opgeeft, verschijnt er een klok met de aanbevolen deal, waarbij u de weken, dagen, uren, minuten en seconden aftelt tot de vervaldatum van de aanbevolen deal. De vereiste indeling is JJJJ/MM/DD (jaar/maand/dag). Het veld is niet verplicht; als u het leeg laat, wordt de klok niet weergegeven

2. Aanbevolen deal - Link
    URL waarnaar de gebruiker wordt geleid als hij/zij op de betreffende deal klikt.

3. Aanbevolen deal
    Titel van de aanbevolen deal

4. Titel van de aanbevolen deal. - Ondertitel
    Ondertitel van de aanbevolen deal.

5. Aanbevolen deal - Prijs
    Prijs van de aanbevolen deal.

6. Deal (2/3) - Link
    De URL waarnaar de gebruiker wordt geleid als hij/zij op de deal klikt.

7. Deal (2/3) - Afbeelding
    De afbeelding die wordt weergegeven voor de deal.

8. Deal (2/3) - Titel
    Titel voor de deal.

9. Deal (2/3) - Ondertitel
    Ondertitel die wordt weergegeven voor de deal.

10. Deal (2/3) - Prijs
    De prijs voor de deal

Startpagina - lager banier

Controle top beoordelingen deel van homepage

1. Dia (1,2,3)
    Upload een grotere afbeelding (920 pixels breed) als banner voor deze dia. Deze versie wordt gebruikt voor schermen die groter zijn dan of gelijk aan 768 pixels breed.

2. Dia (1,2,3) - Mobiel
    Upload een kleinere afbeelding (480 pixels breed) als banner voor deze dia. Deze versie wordt gebruikt voor schermen die kleiner zijn dan 768 pixels breed

3. Dia (1,2,3) - Link
    Voer de URL in waarnaar de gebruiker wordt geleid als hij/zij op de dia klikt. Als u nergens heen wilt leiden, voert u gewoon # in. Als dit veld leeg wordt gelaten, wordt de dia niet weergegeven

4. Dia (1,2,3) - Titel

5. Dia (1,2,3) - Ondertitel

Donker gedeelte startpagina

1. Kleur lettertype
  2. Kleur bij muisbeweging op link
  3. Achtergrond kleur

Licht gedeelte startpagina

1. Kleur lettertype
  2. Kleur bij muisbeweging op link
  3. Achtergrondkleur

Donker middengedeelte van de startpagina

1. Achtergrondkleur

Licht middengedeelte van de startpagina

1. Achtergrondkleur

Startpagina Sub-Held

De secundaire afbeelding (sub-hero) wordt onder de koptekst van de startpagina weergegeven.

1. Titel
    Stel de titel in van de secundaire afbeelding (sub-hero) op de startpagina.

2. Ondertitel
    Stel de ondertitel voor de secundaire afbeelding (sub-hero) in.

3. Link
    Stel de URL in waarnaar de gebruiker wordt geleid als hij/zij op de secundaire afbeelding (sub-hero) klikt.

4. Afbeelding
    Stel de afbeelding voor de secundaire afbeelding (sub-hero) in

Startpagina getuigenissen

1. Verberg klantverhalen
    Schakel dit selectievakje in als u het gedeelte Klantverhalen op de startpagina niet wilt weergeven.

2. Dia (1,2,3) - Portret
    Stel de afbeelding in die u voor elk klantverhaal wilt weergeven.

3. Dia (1,2,3) - Naam
    Stel de naam in die u voor elk klantverhaal wilt weergeven

4. Dia (1,2,3) - Citaat
    Stel het citaat in dat u voor elk klantverhaal wilt weergeven

5. Dia (1,2,3) - Link
    Stel de URL in waarnaar de gebruiker wordt geleid (als hij/zij op het klantverhaal klikt).

Startpagina Geschiedenis

1. Titel
    Stel de titel in voor het gedeelte Geschiedenis op de startpagina.

2. Ondertitel
    Stel de ondertitel in voor het gedeelte Geschiedenis op de startpagina.

3. Secundaire ondertitel
    Stel de secundaire ondertitel in voor het gedeelte Geschiedenis op de startpagina.

4. Jaren
    Stel de jaren in voor het gedeelte Geschiedenis op de startpagina.

5. Beschrijving
    Stel de beschrijving in voor het gedeelte Geschiedenis op de startpagina.

6. Link
    Stel de URL in waarnaar de gebruiker wordt geleid als hij/zij op de afbeelding in het gedeelte Geschiedenis op de startpagina klikt.

7. Afbeeldingen
    Stel de afbeelding in voor het gedeelte Geschiedenis op de startpagina.

Startpagina - sociaal Plugins

Control the social plugins displayed at the bottom of homepage

1. Tekstkleur
    Stel de kleur in voor tekst in het gedeelte invoegtoepassingen voor social media op de startpagina

2. Kleur bij muisbeweging op link
    Stel de kleur in voor links als de muis over de links in het gedeelte invoegtoepassingen voor social media op de startpagina beweegt

3. Achtergrondafbeelding
    Stel de achtergrondafbeelding in voor het gedeelte invoegtoepassingen voor social media op de startpagina.

4. Gebruikers-id Google+
    Voer de gebruikers-id van uw google+-account in om recente activiteiten weer te geven. Laat dit vakje leeg als u deze invoegtoepassing niet wilt weergeven

5. Facebook URL
    URL naar uw Facebook-pagina om de Facebook-invoegtoepassing op de startpagina te plaatsen. Laat dit vakje leeg u deze invoegtoepassing niet wilt weergeven

6. URL Twitter-tijdlijn
    De URL van uw Twitter-pagina voor de tijdlijn-invoegtoepassing die op de startpagina wordt weergegeven. Laat dit vakje leeg u deze invoegtoepassing niet wilt weergeven

7. Widget-id Twitter-tijdlijn
    Widget-id van de tijdlijnwidget in uw Twitter-account; hiermee plaatst u de tijdlijn in het gedeelte invoegtoepassingen voor social media op de startpagina

8. Gebruikersnaam Twitter
    Gebruikersnaam voor uw Twitter-account; deze wordt geladen in combinatie met de  invoegtoepassing op de startpagina. Deze gebruikersnaam wordt onder de invoegtoepassing weergegeven

9. Blog Logo (Mini)
    Dit bloglogo wordt onder de invoegtoepassing weergegeven. Aanbevolen: PNG-indeling met transparante achtergrond, grootte 120 x 30 pixels

Verandering Log

• 11/6/2018
    • Thema-veld toegevoegd om gedeelte Testimonials op startpagina te verbergen